Front Systems integrert nettbutikk fra Digitroll

Front Systems nettbutikk med Digitroll

En av de mest interessante- og proaktive samarbeidspartnerne vi har for tiden er kassesystemleverandøren Front Systems. Interessant fordi de fokuserer på de rette tingene mht nettbutikk og omnikanal , de tar virkelig kundene på alvor når Google hevder at du må digitalisere deg eller dø . Front Systems digitaliserer motebutikker. Til det trenger de også gode samarbeidspartnere som Digitroll. Vi i Digitroll lager nemlig Front Systems nettbutikk.

Front systems nettbutikk Digitroll

Pause i utviklingsmøte mellom Front Systems og Digitroll. Mysing i solen en solvarm dag i Bergen. POS- og nettbutikkekspertene fra Front Systems og Digitroll. Fra venstre Robin Barvåg, Marius Lindholt, Lars Mapoy og Einar Godø. Og selvsagt verdens beste utsikt ser du i bakgrunnen.

Front Systems nettbutikk viktig for digitaliseringen

Når du enten planlegger å utvide den fysiske butikken din med nettbutikk eller oppgradere en eksisterende nettbutikk til en ny og bedre, så blir samspillet mellom butikkdataleverandøren (kassesystemet) og nettbutikkleverandøren en viktig del av din forretning. Hvis dataflyten mellom kassesystemet og nettbutikken skal fungere optimalt så må Front og Digitroll ikke bare utvikle en effektiv teknisk integrasjon, men like viktig er det at vi har et felles mål med samarbeidet og utvikler rutiner for å håndtere evt. avvik.

Netthandel er selvfølgelig det du ser av webdesign osv. i nettbutikken, men for de som skal drive en nettbutikk så handler det mest om frakt, betaling, gode masterdata, styre beholdning og priser. En Front Systems nettbutikk med Digitroll  håndterer logistikk og struktur på varehåndteringen din, men det handler også om synkronisering av datagrunnlag mellom kassesystemet og nettbutikken. For at dataflyten skal være effektiv og spare deg for brudd og supporttelefoner så lønner det seg å velge en leverandørkombinasjon av kassesystem- og nettbutikkløsning som  er bygget på et langsiktig samarbeidsforhold.

hvordan digitalisere kundens forretning

Et samarbeidsforhold baserer seg ikke bare på dagens situasjon med å benytte Front Systems mot nettbutikk, men hvordan faktisk smelte fysisk butikk og nettbutikk sammen i det vi kaller omnikanal.  I en digital verden hvor ting endres fort er det da en fordel å velge en leverandørkombinasjon som har en langsiktig felles strategi på hvordan utvikle kunder sammen. Det opplever vi at Front Systems har.

Digitroll ble etablert helt tilbake til  1999, så det å tenke langsiktig ligger i vårt DNA. Utviklingsmøte vi nylig hadde er et felles eksempel på hva som bor i  Front og Digitroll mht ønske om å utvikle bedre løsninger- og tjenester til markedet. Våre kunder skal vite at hverken Front eller Digitroll står igjen på perrongen når det digitale toget går.

Front Systems digitaliserer moteforretninger

Toget kommer ikke til å kjøre fra Front Systems og Digitroll. Det vi er mest bekymret for er de moteforretningene i Norge som ikke ser at lyset av toget bli fjernere og fjernere i horisonten.  Digitalisering av butikken din handler om å effektivisere og tilgjengeliggjøre data. De dataene du vet du har og de du ikke visste du hadde.  Der tenker Front Systems økt effektivitet med alt fra RFID til nye Front Zapp. Digitrolls oppgave er å kjøre samhandling med data i Front kassesystemet til nettbutikk.

«Digitalt innfødte»

Du husker kanskje TV- reklamen «De har gjort appen om til en bank«.  Tenk på denne voksende milleniumgenerasjonen som kalles «digitalt innfødte«.  De er oftere på et post- utleveringssted enn i en fysisk butikk.  Det er egentlig ikke de utenlandske konkurrentene som Zalando og Boozt motebutikker i Norge bør bekymre seg for, man bør bekymre seg mest for de endrede kjøpevanene til snart alle kundene der ute som har alle verdens nettbutikker i lommen på mobilen. Og som de bruker. Det er der en Front Systems nettbutikk fra Digitroll kommer inn som den viktigste investeringen du noen gang har gjort. Nettbutikk er nemlig noe du skal omfavne som en del av din forretningsvirksomhet. Nettbutikken vil dra kunder inn i den fysiske butikken, nettbutikken vil selge både til de som bor i nærområdet ditt og de som bor langt unna, enten det er klikk og hent eller få tilsendt i posten.

så lønner det seg å velge en leverandørkombinasjon av kassesystem- og nettbutikkløsning som  er bygget på et langsiktig samarbeidsforhold.

Konkurransen skjerper

Det å ha gode konkurrenter der ute i verden kan selvsagt inspirere norske motebutikker som f.eks. Suser i sivet (en Front og Digitroll- kunde). Men vi tror at det er flere i Norge som inspireres over hva nettopp Suser i sivet har fått til på nett- og i butikk enn disse utenlandske. «Suser» har skapt sin egen kontekst på nett. Flere og flere av våre andre Front Systems nettbutikk- kunder opplever ganske fort at nettbutikken fungerer som en perfekt omnicommerce- løsning. En kundeinnkaster som driver kunder inn i den fysiske butikken. Moteforretningen Klara er en slik kunde.

Netthandel krever mer av deg

Det å ha en effektiv og feilfri integrasjon mellom kassesystemet Front Systems og en Digitroll nettbutikk er en programvare- og tjeneste du kan kjøpe. Våre rådgivere kan også fortelle deg hvordan du kan lykkes med nettsatsingen utover å kun vise varekatalogen din på nett. I prinsippet kan nettbutikken helt og holdent administreres direkte fra Front. Har du orden i varedataene dine så vil du få gevinsten i nettbutikken. Det er utvilsomt en fordel å spare dobbeltarbeid ved at Front oppdaterer nettbutikken automatisk, men en Digitroll rådgiver vil nok anbefale deg å investere mer i nettbutikken slik at den ikke ser ut som en kjedelig varekatalog.

Det er for tidlig å si hva nettbutikksatsingen til nypubliserte Vincci og ZipZap som begge er Front Systems og Digitroll- kunder vil gi dem. Klarer de å bygge kontekst og bli en omnikanalsuksess avhenger nå mest av deres egen innsats og timene de legger inn på arbeidet med innholdet og den digitale markedsføringen (SEO og SEM). Vi har  ihvertfall gitt dem alle tiders mulighet til å jobbe med det riktige verktøyet med nye Front Systems nettbutikk.

Kontakt oss gjerne her i Digitroll på tlf. 975 99 994 hvis du vurderer å bli bedre på nett.