IT- sikkerhet og websatsing

IT- sikkerhet blir viktig i år. For Digitrolls kunder handler det om sikre webløsninger og integrasjoner. De som har tjent seg rike det siste året er nemlig ikke bare Equinor, det er også de datakriminelle.
BDOs handelsundersøkelse i fjor bekreftet også bekymringen handelsstanden har om IT- sikkerhet. 35% flere svarte at deres bekymring for IT- sikkerheten har økt det siste året.

Digitrolls fokus på sikre IT- løsninger har vi hatt helt siden oppstarten i 1999. Ingenting er 100% sikkert, men den gang som nå er det en fordel å bruke rammeverket fra et av stort IT- selskap. Våre dataingeniører er levende opptatt av sikkerhet, derfor bruker vi altså Microsofts rammeverk som har innebygget sikkerhet som Microsoft ivaretar med sikkerhetsoppdateringer. Digitroll som netteksperter har da et annet daglig fokus enn å patche sikkerhetshull som andre plattformer krever. Dataingeniørene våre får gjøre det de liker best, digitalisere kunders forretningsprosesser i trygg forvissning av at IT- sikkerheten er ivaretatt.

Hovedfokuset vårt er bedrifter som er opptatt av tall og sikre web- løsninger. Dokumentasjon på at webløsning og nettbutikk ikke svikter når det gjelder som mest.  Mht nettbutikkløsninger har vi gjort det lett for oss selv og trygt for kundene ved å tilby en netthandelsplattform som alltid kjører på aller siste versjon av Microsoft .NET- rammeverket.  Kvalitet på dette rammeverket effektiviserer også kommunikasjon og integrasjoner mellom ERP- eller POS- system og den .NET- baserte nettbutikkløsningen.

På nettside og- CMS- biten er det Umbraco CMS vi jobber med, også det en plattform trygt forankret i Microsoft .NET- rammeverket.  Her kan vi designe og skreddersy din nettsideløsning eller ta i bruke ferdige designrammeverk som forenkler prosessen til svært konkurransedyktige priser.Digitrolls dataingeniører og IT- sikkerhet

Sikre IT- løsninger handler ikke bare om risikoen for datakriminalitet, det handler like mye om kvalitet på kode og rammeverk slik at nettløsningen opplever minst mulig nedetid og at ting virker i webløsningen.

Det er litt mer attraktivt for dataingeniører å jobbe med .NET som gjør at det ofte er de flinkeste som ønsker en karrierevei som NET- utvikler. Det er noe Digitroll som arbeidsgiver og samarbeidspartner med kunder har dratt nytte av i over 20 år.

Det Digitroll driver med er imidlertid ikke trolldom. Bare hardt, dokumenterbart IT-arbeid. Du finner oss på tlf. +47 975 99 994 eller bruk vårt kontaktskjema.