Umbraco nettsideløsning – en god følelse av trygghet og brukervennlighet

«Hvilken nettsideløsning leverer dere?» Dette spørsmålet hører vi i Digitroll ofte. I denne Umbraco-bloggen skal jeg ta deg med «under panseret», slik at det er lettere for deg å velge nettsideløsning neste gang.

Av: Patrick Dahl, daglig leder Digitroll
patrick@digitroll.no

Men la oss ta èn ting først: Hvor mange nettsideløsninger har du hørt om?

Når jeg er ute blant folk, så har de fleste hørt om WordPress. 24 prosent av verdens nettsider er laget med WordPress. Den er enkel, effektiv og det tar kort tid for oss i Digitroll å levere gode WordPress-løsninger. I mange tilfeller gjør denne løsningen «jobben» mer enn godt nok til det budsjettet man har til rådighet.

La oss gå et steg videre. Til deg som vil ha en mer omfattende løsning. Det koster litt mer. Men du får mer.

Kontakt oss i Digitroll – så tar vi en god prat om våre nettsideløsninger

Umbraco brukes av noen av Norges mest kjente selskaper
Umbraco er en utbredt og anerkjent plattform for webpublisering. Løsningen er basert på åpen kildekode og er ikke er lisenspliktig. Det betyr at du trenger ikke kjøpe rettigheter for å bruke koden som er laget.

Les mer om Umbraco på deres nettsider

Digitroll har lang erfaring med plattformen, og har levert flere nettsider med Umbraco-løsning til noen av Norges mest kjente merkevarer.

I Digitroll har vi kun norske høyskoleutdannede utviklere som jobber med denne løsningen. I tillegg er supportavdelingen vår også norsk. Og som ikke det er nok; Digitroll jobber for tiden med ny nettside. Den lages selvsagt på Umbraco-plattformen. Fordi vi vil ha det beste – og skal være et godt utstillingsvindu for våre nettsideløsninger til våre kunder.

Du får kvalitet i alle ledd – fra programvare til utvikler til ferdig resultat – og det gjør at nettsiden din som er levert med Umbraco, leverer, virker og gir deg økte inntekter.

20 års erfaring
Umbraco støttes av et aktivt og inkluderende fellesskap av brukere over hele verden, og har en bunnsolid kommersiell organisasjon i ryggen som gir faglig støtte og verktøy.

Vi i Digitroll har levert nettsider og nettbutikker i 20 år. Vi er et lite selskap som lever av å levere webløsninger i den øverste divisjonen. Derfor har vi valgt å bruke Microsoft-produkter. 

Dette bugner for kvalitet, brukervennlighet og stabilitet. Noe de fleste av våre nettsidekunder, naturlig nok, er veldig opptatt av.

Umbraco er utviklet i .NET. Kort fortalt er dette teknologien som læres på norske høgskoler, og regnes som » et av proffenes utviklingsrammeverk». Det er viktig å vite for deg som kunde, fordi du får kvalitet.

Dette får du ved å bruke Umbraco:
* Stor valgfrihet når det gjelder design ut over «faste maler». Her kan du, eller designer lage unikt design for din nettside. Skreddersydd. Eller du kan velge faste maler hos Umbraco. Men muligheten for oppsett og design er langt flere sammenlignet med de fleste konkurrenter.

* Er du opptatt av sikkerhet og minimal sjanse for hacking, er Umbraco et sikrere valg for profesjonelle nettside-eiere.

* Våre kunder som bruker Umbraco er begeistret over at det er lett å legge til bilder og tekst på siden. Den er brukervennlig og lett å vedlikeholde. Og den er lett å fikse – om det en sjelden gang skulle dukke opp noe «krøll i systemet».

* Rammeverket er gratis og kildekoden er åpen. Umbraco er særdeles lett å ta i bruk, noe som gjør den perfekt for webdesignere, utviklere og folk som jobber med innhold. Dette er viktig, fordi: Godt innhold på nettsider er gull verdt. Innhold som legges merke til, blir lest, forstått og kanskje medfører den reaksjonen du ønsker.

Derfor skal det være enkelt å legge til innholdet på din side. Du vil ikke sitte å knote med en tekst i timevis fordi admin-verktøyet er knotete, vil du?

Litt tilbake til starten hvor jeg stilte spørsmålet: Hvor mange nettsideløsninger vet du om?

90 prosent av Digitrolls kunder vil ha «Digitroll-løsningen» når de spør etter nettsider eller nettbutikker. Det betyr i klartekst at de ønsker noe som virker, leverer og er lett på vedlikeholde. Samtidig skal det være fint å se på nettsiden. Å navigere rundt for kunder og andre lesere er selvsagt også viktig.

Digitroll-løsningen med Umbraco gjør alt dette. Dette er viktig å vite. Fordi det er viktig for deg som kunde når du skal velge en nettsideløsning som tar vare på dine kunder og lesere.

Nå vet du også at du har flere valg – og at Digitroll kan blant annet levere det ypperste som finnes under nettside-panseret – nemlig en nettsideløsning bygget på Umbraco.

Ta gjerne kontakt med meg om du vil høre mer om hvordan vi kan levere Digitroll-løsninger som virker.