Videomarkedsføring fra Digitroll

Video er fremtiden innen digital markedsføring. Det betyr at du nå har en fantastisk mulighet til å få gjennom budskapet ditt med videomarkedsføring. Så hva venter du på? Her får du 5 gode grunner til å satse på video.

Ifølge Sisco vil rundt 70% av nettrafikken vår være online video om bare noen få år, og ifølge Force Insight foretrekker toppledere heller å se en video enn å lese en tekst på nettet. Innen innholdsmarkedsføring har video noen helt spesielle fortrinn:

  1. Digitroll videomarkedsføringDu når ut til et enormt stort publikum. YouTube har i dag nærmere 2 milliarder seere daglig, og har dermed tatt knekken på Google som den mest populære søkemotoren i målgruppen under 24 år. Det er helt gratis. Du har med andre ord din egen gratis TV-kanal med et enormt publikum som sitter og venter på å oppleve dine videoer. Når du ført har publisert din første video, har du mulighet til å legge videoen ut på din egen hjemmeside og dele den på over 200 videokanaler i for eksempel sosiale medier.
  2. Videomarkedsføring skaper tillit og troverdighet til din bedrift. Hvis du ønsker større oppmerksomhet og markedsføre deg selv om en ekspert innen ditt fagfelt, er video på web et fantastisk verktøy. Når man ser et produkt i bruk i en online video, får du umiddelbart et inntrykk av hvordan dette produktet er og en tillit til at det fungerer. Du skaper en tillit hos seerne, som får en følelse av at de kjenner deg og ditt produkt. Du skaper gode brukeropplevelser når dine kunder både kan se og høre dine presentasjoner i en video.
  3. Videomarkedsføring øker trafikken til ditt nettsted. Ved å legge inn videoer fra kanaler på YouTube og Vimeo på ditt nettsted, skaper du lenker til Google som igjen gir det høyere rangering i søkefeltene. Google har gitt mer og mer plass til såkalte blandede søkeresultater i sitt websøk, som viser videoer og bilder mot toppen av førstesiden og presser ned tradisjonelle websideresultater som ellers ville ha konkurrert for topplasseringer. Vi vet også ut i fra statistikker at folk blir værende opp til fem ganger lengre på websider med video, og at et større tidsbruk resulterer i økt salg
  4. Videomarkedsføring er delevennlig. Statistikk fra Facebook viser at et innlegg med video deles 15 ganger oftere enn et innlegg uten multimedia. Du får med andre ord en mer brukerdrevet markedsføring ved at interesserte kunder deler innholdet med andre som også har interesse for dine produkter og tjenester. Denne statistikken om videodeling gjelder ikke bare for Facebook, men også for nyhetsbrev og andre digitale kommunikasjonskanaler. Inkluderer du video, øker sannsynligheten for at innholdet ditt blir delt.
  5. Videomarkedsføring er billig markedsføring. Riktignok koster det noe å få produsert videoen, hvis du ikke har kompetanse på området selv. Men når videoen først er produsert og delt, er det et utrolig rimelig verktøy. En video dør ikke, og den kan brukes om igjen, og om igjen og om igjen. Hos Digitroll er ikke en enkel produktvideo stort mer enn et dagsverk. Lager du en videoplan, kan man filme flere videoer samtidig, og timebruk og pris blir dermed lavere. Hva må du for eksempel i dag betale for en halvsides annonse i et ukeblad? Og hvor lenge varer den?

Så hvordan jobber vi? Vi hjelper deg med å lage en videoplan. Vi produserer videoer for deg som du kan bruke i de kanalene du vil. Vi kan lage videoer som for eksempel:

  • Inspirerer til å bruke eller kjøpe dine produkter eller tjenester
  • Instruerer kunden i bruker av dine produktet
  • Bygger ditt navn og rykte, presenterer tanken bak ditt konsept og dine tjenester
  • Presenterer og brander din bedrift, som gjør seerne kjent med deg som leverandør
  • Skaper aktivitet i dine sosiale kanaler

Det er et hav av muligheter. Videoblogg, onlinekurs, produktvideoer, nyhetsbrev i form av video eller en egen videokanal? Vi i Digitroll vil hjelpe deg med å lage en  videostrategi som gjør at du skiller deg ut. Vi lager enkle videoer som virkelig treffer dine kunder og følgere, skaper tillit, og som gjør at du får en tettere relasjon med de kunder.

Finn ut mer om videomarkedsføring fra Digitroll, og ta kontakt med oss.