VisionPOINT nettbutikk Digitroll

VisionPOINT nettbutikk

Nå kan VisionPOINT brukere glede seg over at de kan etablere Digitroll nettbutikk integrert med  sitt butikksystem.  I samarbeid med Elfo kan vi levere nettbutikk fullintegrert med butikksystemet VisionPOINT.

Vi har kjent hverandre lenge gjennom felles kunder som f.eks. Princess Gruppen, men samarbeidet er nå løftet videre ved at vi har utviklet en felles VisionPOINT nettbutikk som er en åpen kildekode nettbutikk basert på Microsofts .NET-rammeverk.

Fordi vi begge liker industriell programvareteknologi valgte vi .NET Core nettbutikkløsningen nopCommerce som VisionPOINT nettbutikk. nopCommerce er som åpen kildekode .NET ofte en favoritt i den profesjonelle programvareverden hvor vi flere ganger har støtt på både nasjonale og internasjonale ERP- og POS leverandører som er godt kjent med nopCommerce. Ekte programmerere liker best å arbeide med .NET teknologi.  Gleden var stor da vi fikk vite at også Elfo hadde arbeidet med egen ehandelsintegrasjon mot nettopp nettbutikkløsningen nopCommerce før vi kom inn i bildet. Siden Digitroll er ehandelseksperter avtalte vi fort at Digitroll håndterer og videreutvikler nettbutikkdelen.

Vi har utviklet en optimal nettbutikkløsning til deg som VisionPOINT bruker som vi tror du vil lykkes med. Vi vet nemlig hva du trenger.

Hva er spesielt med en VisionPOINT nettbutikk?

Nettbutikker integrert med ERP eller POS har vi drevet med i snart 20 år. Det er en dagligdags ting for Digitroll , så der er det ingenting utenom det vanlige. Det som imidlertid skiller en VisionPOINT nettbutikk fra mange andre er at Elfo ikke bare har laget et API som nettbutikken knytter seg mot, men har aktivt bidratt til å gjøre løsningen perfekt mot deres kundegruppe. Elfo forstår at butikk og netthandel = omnikanal. Her er det altså ikke et API som Digitroll må forholde seg til med de begrensingene et API ofte setter.  Vi har utviklet en optimal nettbutikkløsning til deg som VisionPOINT bruker som vi tror du vil lykkes med. Vi vet nemlig hva du trenger.

En moderne detaljist må i dag kommunisere med kundene på flere flater og kanaler. Den du er og hva du sier til en kunde i en fysisk butikk må samsvare med hvordan du selger til kunden på nett. Samme vareutvalg, priser, beholdning, kampanjer og kundeservice med produktkompetanse. Digitrolls tankegang har alltid vært at butikkens ERP- eller POS- system er kjernen og kilden til vare(data)informasjon til nettbutikken. I kommunikasjonen mellom nopCommerce nettbutikk og VisionPOINT er det derfor nettbutikken som alltid og hele tiden henter informasjon fra butikksystemet.  Det blir hentet

  • produkter
  • varegrupper
  • rabatter
  • lagerstatus
  • NOBB nr. (for byggevarekunder)
  • – og ordrer i nettbutikken blir overført til VisionPOINT.
VisionPOINT nettbutikk - spekket på Fløyen

Hendene i været!! Gutta i solen som er butikksystem- og ehandelseksperter. Workshop på Fløyen med fra venstre Tommy Mikalsen og Pål Magndal fra Elfo med Einar og Robin fra Digitroll

Eksempel på detaljistkunder som ut på nyåret 2021 lanserer ny nettbutikk med VisionPoint integrasjon er Gitarhuset og 4Sound.

Vinteren 2020/21 skal vi arrangere felles brukerforum og webinare hvor du kan få presentert Digitroll VisionPOINT nettbutikk og de muligheter denne gir din butikk til å effektivt spare kostnader og øke salget, men du kan allerede nå kontakte Digitroll på tlf. 900 78 050 eller epost info@digitroll.no for å avtale presentasjon av vår nye nettbutikkløsning.